Le Moulin du Mouflu homepage Le Moulin du Mouflu homepage
Le Moulin du Mouflu
Le Moulin du Mouflu - oldtimers
Le Moulin du Mouflu - natuur
Le Moulin du Mouflu - terras
Le Moulin du Mouflu - brasserie

FEESTJES & EVENTS

Naast verjaardagen, huwelijken, babyborrels en communies zijn er ontelbare redenen om te feesten! Of je nu 6, 12 of 16 bent, je “sweet18”, klasreünie, familiebijeenkomst wil organiseren of op pensioen gaat? Allemaal hebben ze één ding gemeen, feest in stijl!

Wij hebben de geschikte locatie voor uw feest in het betoverende Pays des Collines. Traditioneel of liever avontuurlijk? Met een fuif, wandeling of rondrit? Hoog tijd voor een een ‘girls only out’? Een klasreünie, een onvergetelijke activiteit met uw vereniging, een vrijgezellenavond,…? Alles is mogelijk!

Laat uw droomfeest doorgaan in een gezellige en prachtig gerestaureerde authentieke watermolen of op het mooie zuidergerichte terras met tuin (70 are). De Molen, het waterrad, de Porsches, de oldtimers en de prachtige landelijke ligging vormen ook hét decor en net dat tikkeltje méér naar waar u op zoek bent voor uw unieke trouwfoto, communiefoto en (produkt) reportages en uw feest of event.

Wij verzorgen graag een deel van de organisatie of nemen de totale regie in handen voor U. Wat catering betreft, stellen wij u onze eigen partners voor maar het staat u vrij uw eigen cateraar in te schakelen die kan beschikken over een volledig uitgeruste industriële keuken.

Wij organiseren feestjes tot 60 personen. Bent u met meer? Contacteer ons.

Contacteer ons »

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken »

Organiseer een verjaardagsfeestje in Le Moulin du Mouflu
Organiseer een verjaardagsfeestje in Le Moulin du Mouflu

Onze partner

Vintage Car Events