Le Moulin du Mouflu homepage Le Moulin du Mouflu homepage
Le Moulin du Mouflu
Le Moulin du Mouflu - oldtimers
Le Moulin du Mouflu - natuur
Le Moulin du Mouflu - terras
Le Moulin du Mouflu - brasserie

OLDTIMERS & PORSCHES

Wens je op een vrije dag of zondagnamiddag het ongerepte Pays des Collines te ontdekken op een unieke manier ? Hou je van eindeloze uitzichten en groene landschappen? Geniet met een Porsche cabrio of een echte oldtimer van de pittoreske en authentieke dorpjes temidden van de beboste natuur.

Bij Vintage Car Events huur je een oldtimer en/of Porsche cabrio voor een namiddag genieten, weekendje weg, een trouwdag, een groepsuitstap of bedrijfsincentive! We hebben voor u enkele fraaie routes uitgestippeld met de meest betoverende uitzichten langsheen de mooiste wegen van “Le Pays des collines” en de “Vlaamse Ardennen”. Een diversiteit aan tochten voor u en uw gezelschap in een uitzonderlijk landschap!

Een verrassing, pensioensfeest, uitstap met vrienden, jubileum,... ? Dagtochten, teambuilding, verhuur... en à la carte. Plan zelf je event, met wagen én route naar keuze!

Met onze oldtimers en Porsches wordt het zeker een onvergetelijke dag!

Door de centrale ligging net op de grens van de Vlaamse Ardennen en “Le Pays des collines” en ruime parkingmogelijkheden zijn wij ook dé ontmoetingsplaats voor elk oldtimertreffen die de streek wil aandoen. Oldtimerclubs, automobielclubs, motor, vespa of scooter clubs kunnen van hier op rondrit vertrekken en/of eindigen of bij ons een halte voorzien.

Contacteer ons »

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken »

Huur een oldtimer
Rij eens met een porsche of een oltimer
Rij eens met een porsche of een oltimer

Onze partner

Vintage Car Events