Le Moulin du Mouflu homepage Le Moulin du Mouflu homepage
Le Moulin du Mouflu
Le Moulin du Mouflu - oldtimers
Le Moulin du Mouflu - natuur
Le Moulin du Mouflu - terras
Le Moulin du Mouflu - brasserie

FEESTJES & EVENTS

Naast verjaardagen, huwelijken, babyborrels en communies zijn er ontelbare redenen om te feesten! Of je nu 6, 12 of 16 bent, je “sweet18”, klasreünie, familiebijeenkomst wil organiseren of op pensioen gaat? Allemaal hebben ze één ding gemeen, feest in stijl!

Wij hebben de geschikte locatie voor uw feest in het betoverende Pays des Collines. Traditioneel of liever avontuurlijk? Met een fuif, wandeling of rondrit? Hoog tijd voor een een ‘girls only out’? Een klasreünie, een onvergetelijke activiteit met uw vereniging, een vrijgezellenavond,…? Alles is mogelijk!

Laat uw droomfeest doorgaan in een gezellige en prachtig gerestaureerde authentieke watermolen of op het mooie zuidergerichte terras met tuin (70 are). De Molen, het waterrad, de Porsches, de oldtimers en de prachtige landelijke ligging vormen ook hét decor en net dat tikkeltje méér naar waar u op zoek bent voor uw unieke trouwfoto, communiefoto en (produkt) reportages en uw feest of event.

Wij verzorgen graag een deel van de organisatie of nemen de totale regie in handen voor U. Wat catering betreft, stellen wij u onze eigen partners voor maar het staat u vrij uw eigen cateraar in te schakelen die kan beschikken over een volledig uitgeruste industriële keuken.

Wij organiseren feestjes tot 60 personen. Bent u met meer? Contacteer ons.

Contacteer ons »

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken »

TERRASJE AAN DE WATERMOLEN

Le moulin du mouflu... lieu enchantée

Deze prachtig gerestaureerde oude watermolen is gelegen in het hartje van het natuurpark ‘Les Pays des collines’. Het is er heerlijk verpozen op het zonnige terras met een drankje of een snack of om een gezellig partijtje petanque te spelen. Dé ideale uitvalbasis voor wandelaars, mountainbikers en fietsers om te genieten van de mooie landschappen, de ongerepte natuur, en de authentieke dorpjes.

Wat dacht je van een heerlijk ontbijt op zondagmorgen in onze gezellige authentieke watermolen, of in de zon op ons zuidelijk gericht tuinterras?

Van vrijdagavond tot en met zondagavond kan je bij ons terecht voor een gezellige koffie en een stuk taart, pannenkoeken, diverse croques, spaghetti en een uitgebreid aanbod aan streekbieren, aperitieven en kwaliteitsvolle wijnen.

Groepen kunnen bij ons terecht tijdens de week, na reservatie op info@mouflu.be of +32 478 53 01 17

Organiseer een feestje in Le Moulin du Mouflu
Organiseer een feestje in Le Moulin du Mouflu
Organiseer een feestje in Le Moulin du Mouflu

Onze partner

Vintage Car Events